More Website Templates @ TemplateMonster.com - August 19, 2013!

Galleri, udvalgte enkeltfotos

Solsortenes æble fortæller bagud. Og hvad der kommer efter. Om sult, føde, solsorte, vinter og måske et lille forårshåb. Det knitrer og prikker.
Det gør ondt. Blod og sved. I omklædningsrummet. Men det er også lidt sjovt. Daniel tog turen i den rå trævæg og fik revet et ordentligt stykke hud af.
At fange et lyn handler både om teknik og at have lidt held. Her flænger billedet som himlen fænges. Hele vejen henover det hyggelige hus på landet. Vi bliver ret små.
Det er sol, sommer og Master Fatman spiller. Han hører lige om lidt det vi andre skal høre om lidt. Det er ikke pulten men høretelefonen der er værktøj. Det er kærlighed, der inde bag de grønne plastiksolbriller.
Er der fest på scenen? Rasmus og Anders har en fest, men hvad med Stine. Skal vi dæmpe os lidt? Bevægelser og gestik fortæller og skaber kontraster.
Chrysaora hysoscella findes i mange varianter. Her en særlig farverig og lysende, hvor planktonet omkring giver billedet en kosmisk effekt. Den slags er også lidt sjovt at lege med.